Bliv medlem

Find LinkedIn-gruppen her

Kontakt

Trifork, tlf. 8732 8787
Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den
www.trifork.com
JAOO Geek Night: PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Helene Simoni Thorup   
Sunday 16. August 2009

Invitation til gå-hjem-møde for Scrum Forum

 

Mary and Tom Poppendieck, Independent consultants

Gus Power and Kris Lander, EnergizedWork

I forbindelse med JAOO 2009, vil det glæde os at invitere dig til gratis gå-hjem-møde tirsdag den 6/10 kl. 17.30 – 20.00 i Triforks lokaler, Magrethepladsen 4, Aarhus C.

Programmet, der veksler mellem talere, netværkspauser og spørgerunder, er sammensat på baggrund af de mange gode input, vi har modtaget fra jer – Tak for dem!

Mary og Tom Poppendieck, Independent consultants

Mary og Tom Poppendieck har skrevet bogen Lean Software Development og kickstartede dermed hele Lean bevægelsen i software udviklingen. De har hjulpet software virksomheder verden over med at implementere Lean, og er I dag nogle af verdens mest respekterede konsulenter på området. Scrum Forum medlemmer får mulighed for en snak om Lean, produktudvikling, ledelse og softwareudvikling. Oplev Mary og Tom på første hånd og udfordre dem med de spørgsmål, som ligger dig mest på sinde.

Gus Power & Kris Lander, EnergizedWork
Mindre kendt er Gus og Kris fra EnergizedWork. Ikke desto mindre er de mere Lean og Agile end de fleste af os troede var muligt. De er ekstremt effektive og skubber konstant grænserne for anvendelsen af Lean og Agile principperne. Kom og hør deres energiske og inspirerende historier om, hvordan de arbejder – fra detaljeret XP praksis til anvendelse af generelle Lean principper.

Tilmelding til gå-hjem-møde
- efter først-til-mølle princippet - og senest den 28. september:

JAOO 2009

 
Af særlig interesse for dig, fremhæver vi disse to tracks: "Agile in Practice" og "The Heart of Agile". Mød Linda Rising, Jim O. Coplien, Richard Durnall, Scott Ambler, Dan North, Henrik Kniberg og mange flere.

Agile ledere mødes på tracket: "Business Drivers and Challenges in Software Development"

15% rabat til Scrum Forum

Som Scrum Forum medlem får du 15% rabat på JAOO konferencen. Tilmelding før fredag den 18. Oktober. (rabatter kan ikke kombineres). Tilmelding med Scrum Forum rabat sendes til Jacob Wølk Stenderup, Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den
 

Sidst opdateret ( Thursday 24. September 2009 )
 
< Forrige   Nęste >